Продукти

Белгийски шоколад, млечни български пробиотици, маслодайна роза Дамасцена и аюрведични подправки. Съчетание на традиция от вековете с модерно производство съгласно хранителните стандарти на Европейския Съюз.

Черен шоколад
Млечен шоколад
Бял шоколад

Белгия е известна с най-добрия шоколад, произведен с технологии и екологични стандарти на световно ниво. В България е открит пробиотика на киселото мляко, в страната се отглежда и най-добрата маслодайна роза.

Пробиотици – микроорганизми, които живеят в нас, подобряват храносмилането и засилват имунитета.

„Лактобацилус булгарикус” носи името на страната, в която за първи път е открит. Нобеловият лауреат по медицина Иля Мечников установява, че в България броят на столетниците е най-висок в света поради хранителна диета с българско кисело мляко и пробиотиците, които се намират в него. Научи повече

Какао – Древните южноамерикански цивилизации са смятали, че какаото е храна на Боговете. Мощен антиоксидант, подобрява сърдечната дейност, понижава нивата на холестерол и стрес, намалява възпаленията, контролира кръвната захар и теглото, допринася за здрави зъби и свежа кожа.

Маслодайна Роза Дамасцена – От векове България е известна с производството на най-качественото розово етерично масло в света. Розата има много лечебни свойства: облекчава болката, стимулира потентността и удоволствието, намалява тревожността и стреса, облекчава депресивните симптоми, има противовъзпалително действие. Европейската комисия утвърди наименованието „Българско розово масло“ като част от списъка със защитени географски обозначения!

Аюрведични подправки – кардамон, канела, карамфил индийско орехче. Балансират и обогатяват вкуса и се използват в традиционната медицина от векове. Имат антиоксидантно действие, Понижават кръвното налягане, подобряват дишането, намаляват тревожността, подпомагат отслабването, имат анти карциногенен и антибактериален ефект, подобряват храносмилането, включително при язви, понижават нивата на кръвната захар, намаляват рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания, водят до подобрение на състоянието при Алцхаймер и Паркинсон.